Disfrute da nosa carta
Espectacular parrilla arxentina

A alta entrecote arxentino lombo feito de deixar cociñar uns 4 minutos de cada lado, para deixar para o punto. I servido cortado en tiras e Espolvoreo con sal Maldon.

filetes asado limitar corte (corte a través do óso longo) en tiras dunha polgada de espesor.

Kabob feito con comedores de carne, xeralmente polo ou porco marinado en páprica e allo, xeralmente picante, dependendo do tipo de colorau utilizados na marina.

Vacía - files. Isto é fácil de identificar porque se parece un mapa da Arxentina. El desossa convértese en salchichas de carne.
Todo tipo de deliciosa carne

receita tradicional para a carne, queixo dobre, pepino, tiras de cebola, ketchup e mostaza.

anacos suculentos de polo marinado e panadaría estaba queimada todos os días no seu restaurante como as nosas receitas exclusivas.

250 gramos de carne de porco-, mini pan de hamburguesa, grandes picles azedo, cebola franxas e queixo cheddar.

Leg bifes de carne á grella, que acompañado con patacas orixinais e crocantes palitos.

Pinches de carne clásicos temperado cunha mestura de moi saborosos e diferentes especias marroquís. Saudable e sen graxa, totalmente axeitado para dietas.
Platos e guarnicións para acompañar

Tacos con aguacate, tomate cereixa e millo, cebola, cilantro, pico de gallo, guacamole e sour cream vegan.